Televisies

Van 48 tot 88 inch

Zonder geluid zegt een beeld niets.

Het doel van Bang & Olufsen is om ’s werelds best klinkende televisies te ontwerpen. Het geïntegreerde SoundCentre beschikt over een krachtige configuratie van honderden watts die zelfs de krachtigste soundbar op de markt het nakijken geeft. Doordat onze televisies een superieur stereo- en surroundgeluid bieden, leveren zij een ongekend flexibele prestatie die uw kijkbeleving naar een hoger en verrassend niveau weten te tillen.

Televisies
Beovision Contour

Beovision Contour

Op het eerste gezicht is het tijdloze design subtiel en toch verfijnd. En vanaf het moment dat u hem aanzet, trekt hij uw aandacht. Het is het geluid van een bekroonde luidsprekeroplossing, gecombineerd met het OLED-scherm van de nieuwste generatie, dat bevestigt dat dit inderdaad een tv-ervaring van Bang & Olufsen is. Eentje die je gewoon moet horen, zien en voelen om te geloven.

Prijs: vanaf 6.700,-

Meer informatie
Beovision Eclipse

Beovision Eclipse

Zo nu en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ontstaat er iets zeldzaams en spectaculairs. Met de BeoVision Eclipse, worden levensechte beelden samengevoegd met een krachtig geluid, waardoor ze bijna letterlijk van het scherm spatten. Deze ultieme televisie kunt u bij Bang & Olufsen Ynter in Alkmaar of Haarlem komen bekijken en beluisteren!

Prijs: vanaf 10.100,-

Meer informatie
Beovision Harmony

Beovision Harmony

Een grootbeeld-tv ontworpen voor de ultieme filmische en audiovisuele ervaring in een opvallend en iconisch ontwerp. Een magisch gechoreografeerde beweging draagt bij aan het verminderen de visuele aanwezigheid van een groot zwart tv-scherm wanneer deze niet wordt gebruikt om tv te kijken.

Prijs: vanaf 17.550,-

Meer informatie
LG Oled televisie +
Beosound Stage Soundbar +
 Bang & Olufsen vloerstand

LG Oled televisie + Beosound Stage Soundbar + Bang & Olufsen vloerstand

Leverbaar in 48, 55 en 65 inch. Muurbeugel of andere stands ook mogelijk.

Prijs: vanaf 4.298,-

Beosound Theatre

Beosound Theatre

De Beosound Theatre is een minutieus uitgekiende high-end soundbar die alle aspecten en power van een veelzijdige homecinema in één toestel verenigt. Het Deense audiomerk onderstreept zo zijn ambitie om 's werelds krachtigste, meest overrompelende soundbar te leveren. Van begin oktober bij ons in de winkels. 

Prijs: 10.900,-

Meer informatie