Speakers

Van slechts 15 tot wel 8.200 Watt... per speaker!
Met een speaker van Bang & Olufsen weet je dat er kwaliteit en design wordt geleverd. We hebben ons, in onze lange geschiedenis, keer op keer weer bewezen en lopen in techniek altijd voorop. Wie graag geniet van een prachtige speaker en zuiver geluid, maakt met een speaker van Bang & Olufsen altijd de juiste keuze.

Ga je voor luidsprekers, dan is de eerste keuze die gemaakt moet worden; draadloos of niet-draadloos? Alle speakers aangeboden door Bang & Olufsen zijn voorzien van een fraaie -bijna artistieke- vormgeving, waardoor de speakers perfect in ieder interieur passen. Elke speaker heeft zijn eigen voordelen. Zo is het ene model speciaal voor achtergrondmuziek, maar zijn er ook exemplaren ontwikkeld voor het actief luisteren van muziek.

Als u een echte muziekliefhebber bent, dan weet u dat niets belang-rijker is dan een goed geluidssysteem. Hiermee kunt u het geluid namelijk perfect laten klinken en lijkt het net alsof u een live performance bijwoont. Zo kunt u niet alleen een hele ruimte, maar zelfs een heel pand van perfect geluid voorzien. In onze winkel leiden wij u graag stap-voor-stap naar de speakers die het beste bij uw persoonlijke (woon)situatie passen. Kom langs!
Speakers

Bluetooth speakers

Beosound Explore

Beosound Explore

Een duurzame bluetooth Outdoor-luidspreker met een 360-graden geluidservaring. De compacte en handzame vorm, het geoptimaliseerde gewicht en de geïntegreerde karabijnhaak van de Beosound Explore maken hem extreem draagbaar. Zijn unieke cilindrische vorm, samen met zijn krachtige drivers en versterkers, leveren het vermogen én het akoestische volume dat nodig is voor optimaal luisterplezier tijdens al uw buitenactiviteiten.

Prijs: vanaf 199,-

Meer informatie
Beosound A1

Beosound A1

De Beosound A1 2e generatie is voorzien van de ingebouwde spraakassistent Alexa en van drie microfoons met FarField- technologie voor een heldere gesprekskwaliteit. Het is zowel thuis als op kantoor dus een geweldig apparaat om (ook) handsfree mee te bellen.

Prijs: vanaf 299,-

Meer informatie
Beolit 20

Beolit 20

De Beolit ​​20 is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en ziet er prachtig uit, waar u hem ook plaatst. 240 Watt piekvermogen betekent dat de luidspreker een uitstekend geluid levert voor elke situatie.

Prijs: vanaf 549,-

Meer informatie

Stereo speakers

Beolab 18

Beolab 18

Deze slanke luidspreker laat een verrassend kleine voetafdruk achter. Hij is ontworpen om bijna overal te passen en op te gaan, ongeacht of u op zoek bent naar een vrijstaande vloerspeaker, deze in een hoek wilt stoppen of aan uw muur wilt hangen als een kunstwerk.

Prijs: vanaf 7.500,-

Meer informatie
Beolab 19

Beolab 19

Waar de meeste andere subwoofers zijn ontworpen met een onaangename esthetiek, brengt de Beolab 19 zijn eigen kenmerkende stijl naar uw omgeving. De geometrische vorm en de solide aluminium buitenkant zorgen voor een sculpturaal uiterlijk, trouw aan het krachtige karakter.

Prijs: vanaf 4.000,-

Meer informatie
Beolab 20

Beolab 20

De Beolab 20 is een werkelijk krachtige luidspreker, ontworpen met een elegant en verrassend compact uiterlijk. Met het lichaam bijna volledig gedrapeerd in hoogwaardige stof (naar keuze), past deze stijlvolle luidspreker zich gemak-kelijk aan zijn omgeving aan.

Prijs: 8.500,-

Meer informatie
Beolab 28

Beolab 28

Een krachtige draadloze luidspreker die de stereo-ervaring thuis opnieuw vormgeeft. De Beolab 28 past zich aan elke leefruimte aan om het meeste uit elk muzikaal moment te halen.
Stream alles onmiddellijk, bedien ze met een aanraking en geniet van groots studiogeluid dat zich aanpast aan de kamer en uw positie. En dat alles in een prachtig slanke vorm.

Prijs: vanaf 13.000,-

Meer informatie
Beolab 50

Beolab 50

De Beolab 50 is onze high-end actieve luidspreker die radicale audiotechnologie, elegante esthetiek en nauwgezet vakmanschap combineert. Op maat gemaakte en echt in het oog springende prestaties voor alle manieren waarop u van geluid in huis geniet: luisteren naar muziek op de juiste plek, onvergetelijke huisfeesten en filmische ervaringen bij uitstek!

Prijs: vanaf 40.500,-

Meer informatie
Beolab 90

Beolab 90

De Beolab 90 bevat een veelvoud aan technologieën. Het is dé perfecte mix van design en akoestiek van -misschien wel- de meest complete en krachtige digitale luidspreker ontworpen voor gebruik in huis. Deze zeer intelligente luidspreker biedt u helderheid, bereik en een ongeëvenaarde klankopstelling. De Beolab 90 heeft een indrukwekkend 360 graden ontwerp, een verscheidenheid aan instellingen en ongeacht de plaatsing, de kamer of uw luisterpositie zal hij altijd een verbluffend geluid geven.

Prijs: vanaf 110.000,-

Meer informatie

Soundbar voor mijn tv

Beosound Stage

Beosound Stage

De BeoSound Stage is de eerste soundbar van Bang & Olufsen. Een soundbar waar geen subwoofer bij nodig is en met maar liefst 11 luidsprekers met een vermogen van totaal 550 Watt.

Prijs: vanaf 1.799,-

Meer informatie
Beosound Theatre

Beosound Theatre

De Beosound Theatre is een minutieus uitgekiende high-end soundbar die alle aspecten en power van een veelzijdige homecinema in één toestel verenigt. Het Deense audiomerk onderstreept zo zijn ambitie om 's werelds krachtigste, meest overrompelende soundbar te leveren. Van begin oktober bij ons in de winkels. 

Prijs: vanaf 6.790,-

Meer informatie

Multiroom speakers

Beoplay M3

Beoplay M3

De Beoplay M3 is een compacte, krachtige, draadloze luidspreker die elke ruimte vult met het kenmerkende Bang & Olufsen geluid – en de nieuwste aanwinst in ons ‘connected audio‘-assortiment. Van €300 nu voor €240 (op=op).

Prijs: 240,-

Meer informatie
Beosound Emerge

Beosound Emerge

De Beosound Emerge neemt je muziek mee naar nooit eerder bedachte plaatsen. Elegant en ultradun, past overal; van een boekenplank in de slaapkamer tot een krap hoekje in de keuken. En ondanks zijn grootte bereikt hij u overal in de kamer met een ultrabrede geluidsweergave en een volledig bereik.

Prijs: 749,-

Meer informatie
Beosound Level

Beosound Level

Dit is onze nieuwe draagbare luidspreker; Beosound Level. Met de Beosound Level kunt u thuis op nieuwe manieren met uw muziek meebewegen, zonder ooit in te leveren op de geluidskwaliteit. Actieve ruimtecompensatie stelt de Beosound Level in staat de audiokwaliteit aan te passen aan elke ruimte; groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een duidelijke, gedetailleerde luisterervaring.

Geniet van een onberispelijke geluidskwaliteit in een prachtige, draagbare vorm.

Prijs: vanaf 1.399,-

Meer informatie
Beosound 1

Beosound 1

Neem de muziek mee! Met zijn ingebouwde batterij is de Beosound 1 een draagbare speaker die je begeleidt van de keuken naar de woonkamer, buiten op het balkon of eigenlijk overal waar het feest gaat. Een enkele lading levert tot 12 uur draadloze speeltijd op.

Prijs: vanaf 1.699,-

Meer informatie
Beosound 2

Beosound 2

Beosound 2 is een complete, prachtige multiroom-luidspreker van solide aluminium. De subtiele vorm en spiegelende opper-vlakken passen in elk interieur. Plaats de luidspreker vrijstaand op de grond, op een laag meubelstuk of waar u ook maar naar prachtige muziek wilt luisteren.

Prijs: vanaf 2.799,-

Meer informatie
Beosound Balance

Beosound Balance

Met een duidelijk in twee componenten opgedeelde vorm is de Beosound Balance een luxueus ontwerp, vormgegeven als een interieurobject, met een zacht silhouet. De Beosound Balance heeft de optimale afmetingen om op elke plek tot zijn recht te komen.

Prijs: vanaf 2.699,-

Meer informatie
Beosound A9

Beosound A9

Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen.. aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt het uiterlijk eenvoudig aanpassen met een andere cover, of het type en kleur van de poten wijzigen.

Prijs: vanaf 3.299,-

Meer informatie
Beosound Edge

Beosound Edge

Compacte en krachtige draadloze luidspreker met een tijdloos design, ongeëvenaarde akoestische innovatie en magische interactie voor een luisterervaring die tot de verbeelding spreekt. Binnenin de verfijnde behuizing van gepolijst aluminium schuilt een akoestisch meesterwerk; ‘s werelds eerste Active Bass Port. Dankzij deze revolu-tionaire technologie kan de Edge een uitzonderlijk krachtig basgeluid op een hoog volume ten gehore brengen, maar ook een delicaat en verfijnd geluid op lagere volumes.

Prijs: 3.250,-

Meer informatie

Wand-/plafondspeakers

Beosound Shape

Beosound Shape

Beosound Shape is een modulair luidsprekersysteem voor designbewuste muziekliefhebbers. Hangend als een uniek kunstwerk, levert het een mee-slepende geluidsopvoering en de mogelijkheid om de akoestiek van uw kamer te verbeteren met zijn ingebouwde geluiddempers.

Prijs: vanaf 4.399,-

Meer informatie
Celestial

Celestial

Celestial luidsprekers bieden een geweldige geluidsspreiding met een uniek vermogen om het naar uw favoriete luistergebieden te richten. Dit betekent een betere dekking en meer flexibiliteit in termen van waar de luidsprekers kunnen worden geplaatst en toch een krachtige geluidservaring bieden.

Prijs: vanaf 2.518,-

Meer informatie
Palatial

Palatial

Eenmaal geïnstalleerd, is het enige zichtbare deel van de Palatial inbouwluidsprekers het strakke en solide aluminium luidspreker-rooster. Het gepolijste oppervlak reflecteert subtiel de omgeving, waardoor het rooster een luxueus maar onopvallend onderdeel van de muur wordt.

Prijs: vanaf 2.590,-

Meer informatie