Hoofdtelefoons

Van 300 tot 800 euro

De hoofdtelefoons van Bang & Olufsen zijn ontworpen om geluid weer te geven zoals de artiest dat voor ogen staat; authentiek en krachtig, zonder tweaks of te zware accenten. Geluidskwaliteit waar je simpelweg geen genoeg van krijgt. Bang & Olufsen gebruikt voor zijn hoofdtelefoons uitsluitend met zorg geselecteerde top-materialen, zoals echt leder, geheugenschuim, titanium, geanodiseerd aluminium en zacht lamsvel. Het minimalistische design is opvallend stijlvol en de bediening supereenvoudig.

Hoofdtelefoons

Oortelefoon

Beoplay E6

Beoplay E6

Lichtgewicht, in-ear, draadloze oortelefoon, ontworpen voor een dynamische en actieve levensstijl. De E6 is volledig aanpasbaar, heeft een goede en ergonomische pasvorm en is gemaakt om dagelijks en onderweg te dragen.

Prijs: vanaf 200,-

Meer informatie
Beoplay E6 Motion

Beoplay E6 Motion

De E6 Motion is gemaakt van eersteklas materialen met een machinaal bewerkte aluminium plaat die op de behuizing van de oortelefoon is gemonteerd. Ontworpen om zweet, vocht en slijtage te weerstaan, is de behuizing zelf gemaakt van getextureerd rubber en polymeer.

Prijs: vanaf 200,-

Meer informatie
Beoplay E8 
3rd Generation

Beoplay E8 3rd Generation

De Beoplay E8 3rd. Gen. zit boordevol technologie en biedt zowel de Bang & Olufsen Signature Sound als 35 uur afspeeltijd. De compacte en krachtige oor-telefoon biedt u een superieure muziekbeleving en bevat eersteklas onderdelen en functies in een schitterend design.

Prijs: vanaf 199,-

Meer informatie
Beoplay E8
 Sport

Beoplay E8 Sport

De E8 Sport heeft een krachtige B&O Signature Sound in alle weersomstandigheden en een toonaangevende batterijduur van in totaal zo'n 30 uur. De pasvorm kan worden aangepast en hij is ontworpen voor sport. De aanraakbediening is intuïtief en werkt perfect.

Prijs: vanaf 350,-

Meer informatie
Beoplay EQ

Beoplay EQ

De Beoplay EQ wordt geleverd met nieuwe innovaties en een luxe design die uw luisterervaring verbeteren met een indrukwekkende geluidskwaliteit en een upgrade in comfort. Met True Hybrid Active Noise Cancellation elimineert hij op zeer effectieve wijze omgevingsgeluiden om afleiding te voorkomen. De Beoplay EQ zit stevig en is perfect om thuis te werken of te reizen.

Prijs: vanaf 399,-

Meer informatie

Hoofdtelefoon

Beoplay HX

Beoplay HX

De grenzen tussen werk en privé zijn dynamischer dan ooit - het huis is een knooppunt geworden voor alles. Het precieze, meeslepende geluid en de adaptieve actieve ruisonderdrukking, de comfortabele pasvorm en de indrukwekkende batterijprestaties van de Beoplay HX-hoofdtelefoon helpen je kalmte in het lawaai te vinden - en controle te krijgen over je tijd en ruimte.

Prijs: vanaf 499,-

Meer informatie
Beoplay Portal (Gaming)

Beoplay Portal (Gaming)

Beoplay Portal is een krachtige, comfortabele hoofdtelefoon die is ontworpen om harmonieus in uw leven te passen, of het nu gaat om gamen, naar muziek luisteren of tijdens een telefoongesprek. Maak draadloos verbinding met uw pc om tijdens kantooruren te commu-niceren en naar muziek te luisteren, oproepen op uw telefoon te beantwoorden en een volledige game-ervaring te beleven met naadloze Xbox-connectiviteit wanneer het tijd is om te ontspannen.

Prijs: vanaf 499,-

Meer informatie
Beoplay H95

Beoplay H95

De H95 is afgestemd door onze toonaangevende geluidstechnici en levert uitstekende geluidsprestaties met titanium drivers en een perfecte draadloze Bluetooth 5.1-verbinding. Met de elegante en intuïtieve gebruikersbediening kunt u in een hand-omdraai schakelen tussen ruis-onderdrukking en transparantie-modi en andere functies bedienen.

Prijs: vanaf 899,-

Meer informatie