Geniet van zomerse acties

Geniet van zomerse acties
De zomer staat voor de deur. Voor vele een tijd om met elkaar mooie herinneringen te maken in binnen- of buitenland. Die herinneringen slaan we op in ons geheugen. In beelden, in geuren, maar ook in geluiden. In onze prachtige winkels hebben wij Bang & Olufsen producten in zomerse kleuren om op vakantie aan het zwembad te genieten en straks thuis in de tuin die herinneringen te herbeleven. Kom snel nog eventjes langs tijdens onze openingstijden.  

Dit zijn onze zomeracties:
 • Beoplay M3:
  Compacte, krachtige, draadloze luidspreker die elke ruimte vult. Expressief minimalistisch design met verwisselbare frontcovers.
  NU € 269 (normaal € 300)
  Als stereo paar NU € 500 (normaal € 600)
 • Beosound Level:
  Draadloze luidspreker met een magnetische stekker, die zorgt voor een naadloos oplaadproces en de krachtige batterij biedt tot 16 uur speeltijd.
  NU € 1.249 (normaal € 1.399)
  Als stereo paar NU € 2.398 (normaal € 2.798)
 • Beoplay E8 Sport:
  Waterdichte oortelefoon met aanpasbare pasvorm voor optimaal comfort. De aanraakbediening is intuïtief en de batterijduur geeft 30 uur sportplezier.
  NU € 175 (normaal € 350)
  Verkrijgbaar in vele kleuren
 • Beoplay Portal (gaming):
  Comfortabele hoofdtelefoon voor draadloze communicatie op kantoor of voor een volledige game-ervaring met naadloze Xbox-connectiviteit wanneer het tijd is om te ontspannen.
  NU € 499  
  Met Beosound Explorer ADE cadeau t.w.v. € 199 + Gran Turismo 7 voor de PS5 –de nieuwste versie van de beroemde Sony-game voor PS5. Alleen geldig van 15 juli – 31 augustus 2022 en zolang de voorraad strekt.
 • Beovision Contour 55" Aluminium:
  Het geluid van een bekroonde luidsprekeroplossing, gecombineerd met het OLED-scherm van de nieuwste generatie, dat bevestigt dat dit inderdaad een tv-ervaring van Bang & Olufsen is.
  VANAF € 6.800 (normaal vanaf € 7.800)
  Kies uit een muurbeugel of vloerstandaard.
  (zolang de voorraad strekt)