Beovision Harmony

Watch the magic unfold!
65, 77 en 88 inch.

Een grootbeeld-tv ontworpen voor de ultieme filmische en audiovisuele ervaring in een opvallend en iconisch ontwerp. Een magisch gechoreografeerde beweging draagt bij aan het verminderen de visuele aanwezigheid van een groot zwart tv-scherm wanneer deze niet wordt gebruikt om tv te kijken. De filmische geluidsprestatie wordt geleverd via een 3-kanaals luidsprekersysteem met een uitstekende spraakverstaanbaarheid en enorme kracht. De geïntegreerde audio streamingtechnologieën, zoals ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth, zorgen voor een geweldig multiroom muzieksysteem op zich.

Voeg een nieuw magisch element toe aan de iconische Beovision Harmony, waar elke beweging zorgvuldig wordt georkestreerd: van het omhoog brengen van het scherm tot het openen van de luidsprekerafdekkingen. Met de nieuwe gemotoriseerde vloerstandaard kunt u de tv ook naar u toe draaien en uitvouwen om een ​​ongeëvenaard kijkcomfort te creëren, aangepast aan uw ruimte. De gemotoriseerde vloerstandaard is verkrijgbaar in alle aluminium afwerkingen: zilver, messing en brons als aanvulling op uw huidige opstelling.

Pas de Beovision Harmony naar uw smaak aan met twee nieuwe kleuropties voor de voorkant voor alle schermformaten. Kies uit Bronze Tone aluminium gecombineerd met Walnut of Brass Tone aluminium gecombineerd met Smoked Oak. Deze kleuropties zijn zorgvuldig samengesteld en geselecteerd vanwege hun warme uiterlijk en elegante details om het uiterlijk van Beovision Harmony te versterken - en om een ​​samenhang te creëren met Bang & Olufsen Beolab-luidsprekers voor een ongeëvenaarde audio-ervaring van filmische kwaliteit.