Beovision Eclipse

Een nieuwe definitie van uw tv-ervaring.
55 en 65 inch.

Zo nu en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ontstaat er iets zeldzaams en spectaculairs. Met de BeoVision Eclipse, worden levensechte beelden samengevoegd met een krachtig geluid, waardoor ze bijna letterlijk van het scherm spatten. Deze ultieme televisie kunt u bij Bang & Olufsen Ynter in Alkmaar of Haarlem komen bekijken en beluisteren!

Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit en 's werelds beste tv-geluidssysteem weet de nieuwe Beovision Eclipse de tv-ervaring voorgoed te veranderen.

De Beovision Eclipse nodigt u uit om dierbare momenten met uw familie te beleven, terwijl u lekker ontspant en samen geniet van de ultieme bioscoopervaring.

De Beovison Eclipse is verkrijgbaar in 55 en 65 inch, en biedt uitzonderlijke OLED 4K HDR-beeldkwaliteit met Dolby Vision™-technologie. OLED heeft het vermogen om een oneindig contrast en een perfecte zwartweergave te bieden waardoor de levendige beelden trouw aan het origineel worden weergegeven. Dat is de magie van deze zelfverlichtende OLED-pixels.

Fenomenaal

Met de Beovision Eclipse krijgt u een televisie die LG’s OLED beeldkwaliteit combineert met de B&O geluidservaring. Top beeld, ruime HDR-ondersteuning, uitstekende beeldverwerking en een fenomenale klank, kortom een TV om u tegen te zeggen.