Beoremote Halo

Toegang tot al uw muziek

Gemakkelijke toegang tot muziek in uw huis zonder dat u uw mobiele apparaat hoeft te gebruiken. De Beoremote Halo kan vrijstaand of aan de muur worden gemonteerd en bevat een geïntegreerd touchscreen display omgeven door een aluminium ring die het volume regelt en in de lucht lijkt te zweven. De Halo is ontworpen als een interieurstuk en combineert ambacht en materialen met een uitstekende controle over uw Bang & Olufsen- systeem - in een tijdloos ontwerp dat in iedere interieurstijl past. Met de Beoremote Halo is één aanraking voldoende voor uw favoriete muziek.

Aanraken en luisteren – gemakkelijk en eenvoudig
De Beoremote Halo biedt u al het gemak van een eenvoudige gebruikersinterface om uw Bang & Olufsen-muzieksysteem te bedienen. Wanneer u in de buurt van de Beoremote Halo komt, licht het display op en kunt u met een druk op de knop uw muziek selecteren. Het is niet nodig om uw mobiele apparaat te gebruiken of te prutsen met een apparaatje dat u in uw zak hebt terwijl u probeert de juiste app te vinden om aan de slag te gaan. Beoremote Halo is een aanvulling op het gebruik van de Bang & Olufsen App.

Ontworpen als een interieurstuk met een zwevend wiel
Bedoeld om zowel op te gaan als op te vallen in uw interieur, is het concept achter de Beoremote Halo een combinatie van magie, ambacht en materialen met een uitstekende controle van uw Bang & Olufsen muzieksysteem. De prachtige aluminium ring die het scherm omringt zorgt voor een eenvoudige volumeregeling. Draai hem naar links of naar rechts en het display geeft de volumeniveaus aan.

Favorieten die met één druk op de knop zijn opgeslagen
Beoremote Halo biedt vier knoppen voor favorieten op het scherm. Als u naar een specifieke radiozender op uw Bang & Olufsen-muzieksysteem luistert, kunt u een knop voor favorieten indrukken en ingedrukt houden. De specifieke radiozender wordt nu onder deze knop opgeslagen. Autoradio‘s maken al tientallen jaren gebruik van deze eenvoudige manier van opslaan van een favoriete zender.